LOZAN (AA) - Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, sarı-lacivertli takımda forma giymekten çok mutlu olduğunu söyledi.

İsviçre'nin Lozan kentinde devam eden hazırlık kampında düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamada bululanan Aatıf Chahechouhe, kampta iyi çalıştıklarını dile getirdi.

Chahechouhe, teknik direktör Phillip Cocu'nun antrenmanlarda futbolcuları gözlemlediğini belirterek, "Şu anda benimle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum. Negatif veya pozitif düşüncem yok." dedi.

Aatıf Chahechouhe, adının farklı takımlarla anılmasıyla ilgili bir soru üzerine, "İsteniliyor olmak mutluluk verici ama Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ilişkiler içindeyiz. Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum. Ben bir şey söylemiyorum, başkaları konuşuyor. Fenerbahçe'nin futbolcusu olmaktan dolayı çok gururluyum." diye konuştu.

Geçen sezonun özellikle ikinci bölümünde düzenli olarak forma şansı bulduğunu aktaran Faslı futbolcu, "Kendimi göstermem gerekiyor, kaliteme inanıyorum." ifadesini kullandı.


- "Fransa'yı destekliyorum"


Aatıf Chahechouhe, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda finalde bu akşam Hırvatistan ile karşılaşacak Fransa'yı desteklediğini dile getirdi.

Fas asıllı bir Fransız vatandaşı olduğunu aktaran Chahechouhe, "Hırvatlar da buraya gelmeyi hak etti. Umarım Fransa ikinci yıldızı takacaktır." şeklinde görüş belirtti.