GAZİANTEP (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol'da yeni transferler ile teknik heyet tanıtıldı.

Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken, bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl daha mütevazı bir kadro kurduklarını belirterek, yeni sezonda mücadeleci kimlikleriyle dikkati çekeceklerini söyledi.

Bütçelerinin kalan kısmını altyapıya ayıracaklarını aktaran Köken, şöyle konuştu:

"Altyapı bizim için olmazsa olmaz. Çünkü bizim İstanbul takımlarıyla mücadele edebilmemiz için kendi gençlerimizi değerlendirmemiz lazım. Şu an ligde 9 şehir temsil ediliyor. Bana göre bunu daha fazla şehre ve Anadolu'nun kentlerine yaymamız lazım. Şu durumda İstanbul takımları çok ciddi bütçeler ayırarak lige başlıyor ve Anadolu takımlarını adeta antrenman takımları gibi kullanıyorlar. Bu konuda bir şeyler yapmamız lazım. Federasyona da bence iş düşüyor."

Kulübün genel menajeri Boray Dai ise ligde kalıcı hale geldiklerini ve artık farklı bir misyonla yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından, yeni sezonda forma giyecek oyuncular ile teknik heyet ve kulüp çalışanları basın mensuplarına tanıtıldı.