GAZİANTEP (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 7. maçında yarın Fransız rakibi Elan Chalon'u konuk edecek.

Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de üst üste 6 maçta yaşadığı yenilgilerin ardından 9. haftada Muratbey Uşak'ı 75-67 mağlup eden Gaziantep Basketbol, Avrupa mücadelesindeki 4 maçlık yenilgi serisine de son vermeyi hedefliyor.

B Grubu'nda 2 galibiyeti olan Gaziantep Basketbol, 8 puanla 6. sırada yer alırken, aynı puanlı rakibi ise averajla 5. durumda bulunuyor.


- Markovic'den taraftara çağrı


Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki moralin Avrupa'ya da yansıyacağına inandığını dile getirdi.

Galibiyet hedeflediklerini anlatan Markovic, "Bu ligi uzun zamandır bilen birisiyim. O yüzden Gaziantep taraftarının ne kadar ateşli ve takımlarına ne kadar gönülden bağlı olduğunu biliyorum. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa'da da çıkış yakalayabileceğimize inanıyorum. O yüzden tüm taraftarımızı yarın salona bekliyorum. El ele verip üzerimizdeki karabulutları dağıtalım." diye konuştu.