GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Polisgücü'nün Avrupa Şampiyon Kulüpler Kapalı Alan Erkekler Hokey Şampiyonası Trophy Ligi'ndeki rakipleri belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Polisgücü, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb'de gerçekleştirilecek organizasyonun A Grubu'nda yer aldı.

Toplam 8 takımın katıldığı şampiyonanın A Grubu, Gaziantep Polisgücü, Danimarka'nın Soerbymagle, Fransa'nın Amiens ve İngiltere'nin East Grinstead takımlarında oluştu. B Grubu'nda ise ev sahibi Zelina ile birlikte, İspanya'dan Complutense, Polonya'dan Grunwald Poznan ve Çekya'dan Slavia Prag takımları yer aldı.

Üç gün sürecek organizasyonda grup maçlarının ardından, ilk 2 sırayı alan takımlar ve son 2 sırayı alan takımlar kendi aralarında müsabakalar oynayarak şampiyonadaki derecelerini belirleyecek.


- Kaplan: "Transfer çalışmalarımıza hız verdik"


Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı Mehmet Kaplan, şampiyonada mücadele edecekleri için mutlu ve heyecanlı olduklarını söyledi.

Lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Kaplan, şunları kaydetti:

"Transfer çalışmalarımıza hız verdik. Teknik adamlarımız ve sporcularımız şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya hazırlanıyor. Bizler ekip olarak hedefimize kilitlendik. Yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte, şampiyonluk kupasını Türkiye'ye kazandırmak, ülkemize bu onuru yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz."