GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, kupada elde ettikleri galibiyetin moraliyle ligde Balıkesirspor Baltok maçında da kazanmak istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında dün Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyetin takıma büyük avantaj sağladığını belirterek, "Dün yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktık ve oyuncular çok iyi mücadele ederek maçı kazandı. Kadromuzun iyi oyunculardan kurulu olduğunu dünkü maçta gördük. Bu skordan sonra tur atlarız, diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ligde Balıkesirspor Baltok ile yapacakları maça da kazanmak için çıkacaklarını dile getiren Kazancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Deplasmanda alınacak üç puan bizim açımızdan çok önemli olacaktır. Kupadaki galibiyet bizim için moral oldu, şimdiki hedefimiz Balıkesirspor Baltok maçını kazanmak. Moralimiz iyiyken kazanıp geçen hafta Ankaragücü maçındaki yenilgiyi de unutturmak istiyoruz."

Akın Çorap Giresunspor, TFF 1. Lig'in 14'üncü haftasında 3 Aralık Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak.