MANİSA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Eğer transferi açabilirsek bu kulübün kurtulma ihtimali var." ifadesini kullandı.

Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, ara transfer döneminin yarın sona ereceğini hatırlatarak, takımdan ayrılan futbolcuların olduğunu, Bilal Sebaihi’nin de takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Sebaihi'nin sözleşmesini feshetme durumunun olduğunu bildiren Taşkın, şunları kaydetti:

"Eski futbolcularımızdan Daniel Dimov ise geri gelmek istediğini söyledi. Eğer transferi açabilirsek bu kulübün kurtulma ihtimali var. Fakat şehirde hangi kapıyı çaldıysak istediğimiz cevabı alamadık. Manisaspor kimsenin umurunda değil. Anladığımız kadarıyla herkesin derdi tasası başka bir şey. Manisa'nın en büyük marka değeri olan Manisaspor, çaresizliğe itilmiştir. Bu durumun mutlaka sorumluları var. Şehrin önde gelenlerinin ise bu kadar duyarsız olacağını tahmin etmemiştim."

Taşkın, Tarık Almış Tesisleri'nde doğal gazın bir kesilip bir açıldığını aktararak, "Takıma bir öğün yemek anca çıkabiliyor. Kulüp personeli perişan, tesisteki her yer atıl durumda. Sesimiz duyurmak için her şeyi yapıyoruz. Bu kulüp batsın, kapansın diye seyredenlere de yazıklar olsun. Biz buradan kamuoyuna soruyoruz, 'Sesimizi duyan var mı?' Bir el uzattık. Bu eli tutacak gerçek bir Manisa sevdalısı var mı?" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Manisaspor Kulübü daha önce stat temizliği hizmeti veren firmanın görevlisi ile eski kulüp çalışanının, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki araç ve gereçlere haciz uygulattığı bildirildi.

İki dosya için toplamda 64 bin lira ödenerek, haciz işlemlerinin durdurulduğu, eski kulüp çalışanlarından birisinin de 175 bin lira tutarındaki borcunun ödendiği öğrenildi.