ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinde Halkbank ile Arkas Spor arasındaki 4. maç, yarın Ankara'da oynanacak.

TVF Başkent Salonu'nda yapılacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak.

Seride 2-1 önde olan Halkbank, karşılaşmayı kazanması durumunda ligde üst üste 3'üncü, toplamda ise 9. kez mutlu sona ulaşacak. Seride eşitlik halinde ise şampiyon, 5. maçın ardından belli olacak.

Halkbank Başantrenörü Slobodan Kovac, yaptığı açıklamada, zor olsa da dün rakiplerini 3-2 yenerek avantajı yakaladıklarını belirterek, "Takımımız istediklerimizi sahaya yansıttığı sürece böyle heyecanı, seyir zevki ve kalitesi yüksek mücadeleler sergileyip galibiyetler alırız. Yarın da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Biz hazır olacağız, taraftarımız da gelirse mutluluğu paylaşır ve çoğaltırız." ifadelerini kullandı.

Başkent temsilcisinin Kübalı oyuncusu Raydel Hierrezuelo ise "İyi bir takım, iyi bir camiayız. Taraftarlarımızla tek vücut olduğumuzda neler yapabileceğimizi bir kez daha gösterdik. Yarın da onları salona bekliyoruz. Halkbank son iki yıldır şampiyonluk kupasını Ankara dışında kaldırıyordu. Bu kez seyircimizle paylaşmak arzusundayız. Bizi desteklemeye devam etsinler." şeklinde görüş belirtti.