KASTAMONU (AA) - Kadınlarda Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası birinci ön eleme turunda İsviçre'nin Brühl takımı ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor'un kulüp başkanı Bülent Bıyıklı, "Yarım kalan hesabı tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz belli. Biz bu sene kupayı Türkiye'ye getirmekte kararlıyız." dedi.

EHF Kupası'nda 15-16 Eylül'de Brühl ile Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacak Kastamonu Belediyespor'un kulüp başkanı Bülent Bıyıklı, kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmalara hazır olduklarını söyledi.

Kastamonu Belediyespor'un büyük hedefleri olduğunu söyleyen Bıyıklı, "Yarım kalan hesabı tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz belli. Biz bu sene kupayı Türkiye'ye getirmekte kararlıyız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak her sezon başarılarına yenilerini eklemek istediklerini vurgulayan Bıyıklı, Kastamonu Belediyespor'un Türk hentbolunun lokomotif kulüplerinden biri olduğunu belirtti.

Türkiye'ye Avrupa kupası kazandıran ilk Türk hentbol kulübü olmak istediklerini aktaran Bıyıklı, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi takımı olduğumuzu düşünüyorum. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Avrupa maçlarında geçen yıl olduğu gibi bu sene de taraftarımızdan büyük destek bekliyoruz. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece aşamayacağımız engel yok. Başta Belediye Başkanımız Tahsin Babaş olmak üzere, Valimiz Yaşar Karadeniz, milletvekillerimiz ve Kastamonulu sporseverlerimizin desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur."