DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de 16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Gaziantepspor maçında galip gelerek bulunduğumuz noktadan çıkmak istiyoruz." dedi.

Erginer, Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, son oynadıkları ve berabere kaldıkları Samsunspor maçında galibiyet hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Samsunspor maçı için çok üzgün olduklarını dile getiren Erginer, "Çok büyük bir fırsat teptiğimizi söyleyebilirim. O maçı avantaja dönüştürebilirdik ama kaybettik. Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli bir maç olacak. Karşımızdaki rakip de sıkıntılı süreç yaşıyor ve o süreci saha içerisine yansıtmıyor. Oldukça iyi mücadele eden bir takım." diye konuştu.

Erginer, Gaziantepspor'un son oynadığı Eskişehirspor maçında farklı mağlup olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:

"Onlar haliyle farklı mağlubiyeti unutturmak isteyecektir. Yani kimse bu maçın kolay geçeceğini düşünmesin. İlk yarıyı çok iyi bir şekilde bitirmemiz lazım. Son iki maçtan 6 puan alırsak biraz olsun moral kazanmış olacağız. Biz her şeyi düzelteceğiz. Gaziantepspor maçında galip gelerek bulunduğumuz noktadan çıkmak istiyoruz."

Bu arada, koşu ve ısınmayla başlayan antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular, taktik çalışması yaptı.