ELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Tetiş Yapı Elazığspor'un kulüp başkanı Sedat Karataş, "Önümüzdeki kongrede aday olmayacağız. Adaylar var, birileri tarafından bizlere ulaştırılıyor." dedi.

Karataş, Elazığspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, iki yıl önce göreve başladığını anımsatarak, yönetim kurulu olarak takım adına birçok proje sunduklarını söyledi.

Maddi açıdan büyük zorluklar yaşadıklarını dile getiren Karataş, "Elazığspor'un menfaatleri için Allah'tan başka kimseden korkumuz yok. Bugüne kadar tüm benliğimizle bu kulüp ayakta kalsın diye mücadele ettik." ifadelerini kullandı.

Daha güçlü ve dinamik bir yönetimin oluşması gerektiğini kaydeden Karataş, şöyle konuştu:

"İnşallah Elazığspor'a sahip çıkarlar. Önümüzdeki dönem yeni yönetimin ve takımın oluşması lazım. Önümüzdeki kongrede aday olmayacağız. Adaylar var, birileri tarafından bizler ulaştırılıyor. Buradan tüm adaylarımızı mutlak surette kongre salonuna bekliyoruz. Futbolculara, taraftarlara ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Elazığspor'u ve camiayı bilen takım için yeni delegeler tayin ettik. Delegeler mutlaka kongreye katılsın. Elazığspor'u bir adım öteye taşıyacak yönetim listeleri için lütfen oylarını kullansınlar."