Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar dün gece bir televizyon programına telefonla katıldı ve önemli açıklamalar yaptı.

Aydınlar, ellerinde delil olmadığını belirterek bu durumda karar vermelerinin mümkün olmadığını dile getirdi.

Aydınlar'ın en ilginç açıklaması ise soruşturmanın gideceği yön hakkında oldu: "Biz hangi kulüplerin bu işin içinde olduğunu biliyoruz. Kulüplerin isimlerini biliyoruz. Hiç ismi geçmeyen kulüp de var bu işin içinde. Ama şu anda size söylemem mümkün değil."

Üç hakemin bu soruşturmanın içinde olduğuna dair bilgisi olmadığını dile getiren Aydınlar, "Evet daha önceki açıklamalarımda 'Durum çok vahim, yargı kararını beklemeden, karar vereceğiz' dedim. Ama şimdi de tersini söylemedim. Durum değişmedi. Yargı kararını beklemeden karar vereceğiz. İddianameyi bekleyeceğiz" diye konuştu.

Hastanede Aziz Yıldırım'a yaptığı ziyaretle ilgili ise şunları söyledi: "Tamamen insani bir ziyarettir. Aziz Yıldırım bir kulüp başkanıdır, benim de kulübümün başkanıdır. Kendisini ziyaretim tamemen insanidir. Bu ziyarette de kendisine geçmiş olsun dedim, başka da bir şey konuşulmamıştır."

ntvmsnbc