ANTALYA (AA) - İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Ukrayna'yı 4-0 yenerek şampiyon olan milli takımda yer alan üç sporcu Antalya'ya geldi.

THY'nin tarifeli uçağıyla İsveç'in başkenti Stockholm'den İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya gelen milli sporcular, aileleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Çevirmen aracılığıyla konuşan sporculardan takım kaptanı Kasım Kılınç, 2 yıl önce Polonya'daki Avrupa Şampiyonası'nda 2. olduklarını hatırlatarak, bu yılki şampiyonaya çok daha iyi bir takımla katıldıklarını anlattı.

"Bütün maçlarımızı kazanarak ilk defa Avrupa şampiyonu olduk." diyen Kasım Kılınç, elde ettikleri başarıdan ötürü gururlu ve mutlu olduklarını kaydetti.

Ziya Yılmaz da iki yıl önceki şampiyonaya yaşı küçük olduğu için katılamadığını belirterek, şampiyonluğun kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Mahmut Şahin ise bütün maçlardan galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştıklarını vurgulayarak, Türkiye'ye bu gururu yaşattıkları için çok sevinçli olduklarını söyledi.