KASTAMONU (AA) - Hindistan'da 14-27 Kasım'da düzenlenecek Dünya Boks Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Kastamonu'nda kampa giren Kadın Milli Boks Takımı, çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Kadın Milli Boks Takımı'nın teknik direktörü Cahit Süme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa 13 sporcunun katıldığını söyledi.

Güzel bir kamp süreci geçirdiklerini ifade eden Süme, "Kamp döneminde son derece elverişli bir çalışma ortamı yakaladık. Herhangi bir sakatlık yaşamadık. Sporcularımızın istediğimiz düzeye geleceğini düşünüyoruz." dedi.

Takımda yetenekli ve tecrübeli sporcuların yer aldığını belirten Süme, şunları kaydetti:

"Hindistan'a 8 sıklette gitmeyi düşünüyoruz. Şu anda seçtiğimiz isimler tam net değil. Seçtiğimiz listeyi federasyonumuza gönderdik. Federasyonumuzla görüştükten sonra netleştireceğiz. Bu sayı azalabilir. Bu önümüzdeki günlerde netleşecek. Kampa yarın 4-5 günlük bir ara vereceğiz. Çalışmalarımızı son hızıyla sürdürüyoruz. Dünya Şampiyonası'ndan madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz."