KASTAMONU (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu 4. hafta maçında Norveç'in Byasen Handball Elite takımıyla karşılaşacak olan Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

Kastamonu ekibinin antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Byasen Handball Elite maçından alacakları bir puanın gruptan çıkmalarını garantileyeceğini belirtti.

Türkiye'ye ilkleri yaşatmak istediklerini vurgulayan Günal, "Gruptan çıkan ilk Türk takımı olmayı hedefliyoruz. Yenilmezlik serimiz 7 maça çıktı. Bunu biz sekizinci maç olarak görüyoruz. Umarım oradan istediğimiz sonuçla döner, Türkiye'ye bu mutluluğu yaşatmaya devam ederiz." dedi.

Kastamonu'da 21 Ocak'ta Byasen Handball Elite takımıyla karşılaştıklarını ve maçı 30-28 galibiyetle sonuçlandırdıklarını hatırlatan Günal, "Evimizde oynadığımız Byasen Handball Elite maçında ilk yarıyı 7 farkla önde kapattık. Maç 7 ve üstünde farkla bitmiş olsaydı deplasmanda işimiz biraz daha kolay olacaktı. İkinci yarıdaki kötü performansımız, bize yakışmayan performansımız maçın iki farkla bitmesi ve onların biraz daha cesaretlenmesine neden oldu. O anlamda maç biraz daha zorlu olacak. Ancak sonunda gülen taraf biz olacağız. " diye konuştu.

Günal, hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek bu gece Norveç'e gideceklerini kaydetti.