KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda yarın Danimarka temsilcisi Viborg'la yapacağı C Grubu 5. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Viborg maçını kazanmaları durumunda gruptan çıkmayı garantileyeceklerini söyledi.

İlkleri yaşatmak için yola çıktıklarını kaydeden Günal, "Yeni sistemde gruplara kalan ilk Türk takımı olmayı başardık. Bu, bizim için mutluluk vericiydi. Şimdi de bu sistemde gruplardan çıkan ilk Türk takımı olmak istiyoruz." diye konuştu.

Takımının karşılaşmaya hazır olduğunu dile getiren Günal, "Takım olarak güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Tüm eksiklerimizi tamamladık. Sporcularımızın tamamı yarın oynayacağımız Viborg maçına hazır." değerlendirmesinde bulundu.

Morallerinin yerinde olduğunu vurgulayan Günal, "Viborg ile deplasmanda yaptığımız ilk maçı kazanmıştık. Orada elde ettiğimiz başarıyı burada seyircimizin önünde sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı yarınki maça bekliyoruz." ifadelerini kullandı.