KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu 3. hafta maçında yarın Norveç'in Byasen Handball Elite takımıyla karşılaşacak.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak maç, saat 17.00'te başlayacak.

Kastamonu ekibinin antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Byasen maçıyla ilgili antrenmanları tamamladıklarını belirtti.

Son antrenmanlarında taktiğe yönelik çalıştıklarını anlatan Günal, "Grubumuzda ikide iki yaptık. Yarınki maçı aldığımız taktirde gruptan çıkma şansımızı çok yükseklere çekmiş olacağız. Takımımızda bir arkadaşımızın dizinde problem var. Yarına kadar onun da hazır olacağını düşünüyorum. Onun dışında herhangi bir eksiğimiz yok. Tek isteğimiz seyircimizin arkamızda olduğunu hissettirmesi. Tribünlerin dolu olmasını istiyoruz." diye konuştu.

Yarınki maçın her iki taraf açısından önemli olduğuna işaret eden Günal, şunları kaydetti:

"Bana göre kuralar çekildiğinde Byasen bu grubun favorisiydi. Fakat kendi evinde yenilince tabii ki onlar da işlerini biraz riske soktu. Yarınki maç onlar açısından da önemli. Kendi evlerinde kaybettikleri puanı telafi etmek isteyecekler. Biz de buna izin vermeyeceğiz. Diğer rakipleri de yenip, gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz."