BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un kulüp başkanı Remzi Boncuk, Altınordu yenilgisine çok üzülmemek gerektiğini söyledi.

Remzi Boncuk, teknik direktör Giray Bulak ile düzenlediği basın toplantısında, Altınordu karşısında alınan 2-1'lik yenilgiyle ilgili olarak, şöyle konuştu:

"Altınordu maçından en azından beraberlikle döneceğimizi düşünüyordum. Bu mağlubiyetin erken olması bizim açımızdan iyi oldu. Biz doğruları yapalım, olur ya da olmaz. Kimse yenilmek için sahaya çıkmaz. Ben bu iyi niyeti gördüm takımda. Çok üzülmemek lazım."

Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak ise MKE Ankaragücü ile 11 Şubat Pazar günü yapacakları maça ilişkin, şunları kaydetti:

"Zor maçlar, sıkıştırılmış bir lig bizleri bekliyor. MKE Ankaragücü ikinci yarıya çok iyi başlamadı. İlk yarıya da böyle başlamıştı. Biz evimizde 6 puanlık maç oynayacağız. Kayıp olan puanları telafi etmek için elimize geçen bir fırsat maçı. Çünkü güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Cezalı oyuncuları geri dönüyor. İnşallah evimizde iyi oynayıp kazanırız."