HATAY (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Fransa'nın ESBVA LM takımını 84-71 yenerek yarı finale yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, finale bir adım kaldığını ifade etti.

Serhat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final ilk maçında ESBVA LM'ye deplasmanda 74-72 yenildiklerini, rövanş maçını ise 13 sayı farkla kazanıp yarı finale yükseldiklerini anımsattı.

Son iki yılda FIBA Avrupa Kupası'nda yarı finale kaldıklarını anlatan Bayraktar, şöyle konuştu:

"Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 4'e kaldık. Bu başarıdan dolayı teknik heyete, oyunculara ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Teknik heyet harika bir iş çıkardı. Oyuncular sahada Hatay için yüreklerini koydular, taraftarlar bir dakika bile susmadı. Hepsine minnettarım. Sezonun bu zamanında harika bir noktadayız. Ancak rahatlayacağımız bir noktada değiliz. Finale bir adım kaldı. Rakibimiz İtalyan takımı Reyer. O maçları da kazanıp finale çıkmak istiyoruz. Bu kupayı ne olursa olsun Hatay'a getireceğiz. Bunu başaracak bilgiye, donanıma ve güce sahibiz. Hatay halkı için ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz. Buraya kadar geldik ve bu kupayı alacağız."

Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a da maddi ve manevi büyük desteği dolayısıyla teşekkür etti.