MERSİN (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, hem lig hem de Avrupa'da iddialı olduklarını belirtti.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi bir kadroyla girdiklerini söyledi.

Geçen sezondan takımda birkaç ismin kaldığını ve büyük bir değişim yaşadıklarını anlatan Aydın, "Gülşah Gümüşay, Asena Yalçın ve Sasa Cado dışında yepyeni bir takım kurduk. Aramıza, çok iyi ve takıma katkı sağlayacak oyuncular katıldı. Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da iddialıyız. Takımımıza güveniyoruz ve neler yapabileceğimizi herkese göstereceğiz." diye konuştu.

Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda geçen sezon çeyrek final oynadıklarını anımsatarak, "Bu yıl hedeflerimiz arasında öncelikle geçen sezonki başarının üzerine çıkmak var. Yarı final, final hedefiyle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Grubumuzda iyi takımlar var ancak biz de çok iyi bir takım kurduk ve oyuncularımız iyi bir uyum yakaladı. Bu sene finale çıkıp Mersin'in adını her yere duyurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü ligde Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını aktaran Aydın, lige galibiyetle başlamak istediklerini kaydetti.