İZMİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın yeni oyuncusu Tayfun Erülkü, hedeflerinin öncelikle play-off'a gidip ligi üst sıralarda tamamlamaya çalışmak olacağını bildirdi.

Tayfun Erülkü, basketbol şubesinin internet sitesinde yer alan açıklamasında, taraftarlarla kenetlenip sezon sonunda güzel işler başaracaklarına inandığını belirtti.

Karşıyaka camiasının bir parçası olduğu için mutluluğunu dile getiren Tayfun Erülkü, şunları kaydetti:

"Karşıyaka taraftarı basketbolu çok iyi bilen, takımlarına aşık ve takımlarıyla yaşayan bir taraftar grubu. Taraftarlarımız rakibi baskı altına almayı, kendi takımlarını desteklemeyi ve bir itici güç olmayı çok iyi biliyor. Onların desteğini arkamızda hissetmek bizim açımızdan büyük avantaj olacak ve bu muhteşem taraftarın önünde oynamak bize büyük keyif verecek. Öncelikli hedefim bireysel olarak iyi hazırlanıp takımıma katkı sağlayabilmek. Takımca hedefimiz öncelikle play-off'a gidip ligi üst sıralarda tamamlamaya çalışmak olacaktır. Avrupa'da ise hedefimiz en az ilk 8 içinde yer almak olmalıdır."


- "Burası benim ikinci evim"


İzmir ekibinin tekrar anlaştığı Berk Uğurlu ise Karşıyaka'nın ikinci evi olduğunu belirtti.

Basketbolu bilen muhteşem bir taraftarlarının olduğunu bildiren Berk Uğurlu, şunları aktardı:

"Bu sezon taraftarlarımıza hak ettikleri mutluluğu yaşatacağız. Öncelikli hedefimiz ligi üst sıralarda bitirip play-off oynayabilmek. Avrupa'da Dörtlü Final oynamak istiyoruz. Karşıyaka taraftarı benim için çok önemli bir yere sahiptir ve öyle olmaya da devam edecektir. Umuyorum ki bu sezon hep birlikte zorlukları aşacağız ve onların bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız."