24 baronun katıldığı turnuvada Sakarya Barosu, ilk maçında İstanbul Barosu Golden Horn takımını 2-0, ikinci maçında Antalya Barosu’nu 2-0, üçüncü maçında Konya Barosu’nu 3-1 ve dördüncü maçında Ankara Barosu Ottomans takımını 2-1 yenerek finale yükseldi.

Finalde İstanbul Barosu ile karşı karşıya gelen Sakarya Barosu Futbol Takımı, bu maçtan da 3-1’lik skorla galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Büyük bir aileyiz

Kupa töreninin ardından konuşan Sakarya Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Cihad Öztürk, kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Öztürk, “Büyük emek vererek kupayı kazanmamızı sağlayan takımımızdaki her bir meslektaşımıza teşekkür ediyoruz. Daha sonra takımımızı diğer tüm turnuvalarda olduğu gibi bu turnuvada da destekleyen ve bir an olsun yalnız bırakmayan Baro Başkanımız Av. İlknur Ebiz Yıldız’a teşekkür ediyoruz. Biz Sakarya Barosu olarak büyük bir aileyiz. Bu aile gücünü birlik ve beraberlikten alıyor. Şampiyon olmamızda en büyük etken bir aile gibi hareket etmemizden geliyor” dedi.