SAKARYA (AA) - Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu, deplasmanda Almanya temsilcisi s.Oliver Würzburg'u yenmelerine ilişkin, "İlk galibiyet bizim için güzel oldu. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek. Bu kupayı almak istiyoruz." dedi.

Sakarya ekibinde, FIBA Erkekler Avrupa Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Almanya temsilcisi s.Oliver Würzburg'u 79-69 mağlup ederek Avrupa tarihinde elde edilen ilk galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Kulüp başkanı Adil Köseoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlk galibiyet bizim için güzel oldu. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek. Bu kupayı almak istiyoruz." dedi.

Takımın çok genç olduğuna değinen Köseoğlu, "Hatta birkaç tanesi ilk defa kulüp seviyesinde oynuyor, daha önce kolejde mücadele etmişler. 12 oyuncunun hepsi ilk defa yan yana oynuyor, yeni kurulu bir takım. Daha iyi olacağız." şeklinde konuştu.

Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda 4 takımın yer aldığı grupta iki maçta topladığı 3 puan ve averajla 2. sıraya yükselen Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, gruptaki üçüncü maçında 31 Ekim Çarşamba günü Romanya temsilcisi CSM CSU Oradea ile deplasmanda karşılaşacak.