SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, gelecek sezon kentte Avrupa Kupası maçlarının oynanacağını belirterek, bunun kendileri için büyük bir gurur olduğunu bildirdi.

Ernak, yazılı açıklamasında, yarın konuk edecekleri Fenerbahçe Doğuş maçında güzel bir basketbol atmosferi olacağını, izleyenlere keyifli bir basketbol günü yaşatmak istediklerini kaydetti.

Ligin en kuvvetli takımı ile karşılaşacaklarını aktaran Ernak, "Dörtlü Final öncesi çok formdalar. Biz çok ağır sakatlıklar yaşadığımız dönemden geçtik. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Hala tam takım olamadık ancak bizde son iki maçı oynayıp play-off'a en üst form düzeyinde gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ernak, bir proje ve bir hayalin peşinde bu görevi devraldıklarını belirterek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi :

"Geldiğimiz günden beri de hem kulüpten hem de şehirden çok büyük destek gördük. Kurduğumuz takım çok karakterli oyunculardan oluştuğu için projenin ve hayalin peşinden koşmamıza çok yardım etti. Zor günlerimizde geri adım atmadılar. Lige çıktığımız ilk senede hem Türkiye Kupası hem de play-off'a adımızı yazdırarak bizim projemizi aslında birkaç sene erkene getirdiler. Önümüzdeki sene bu şehirde Avrupa Kupası maçları oynanacak. Bu bizim için büyük bir gurur."