TRABZON (AA) - Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle ligi hedefledikleri yerin uzağında tamamladıklarını belirtti.

Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp için bir sezonun iyisiyle kötüsüyle geride kaldığını belirterek, "Play-off hedefiyle başladığımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-2018 sezonunu, yaşadığımız sıkıntılar sebebiyle hedeflediğimiz noktadan uzak bir yerde tamamladık." ifadesini kullandı.

Taraftar desteğine ve oyuncuların mücadelesine de değinen Hopikoğlu, şunları kaydetti:

"Umutlar tükendiği anlarda dahi var gücüyle 'Yaşasın Trabzonspor' diyerek maddi ve manevi takımın her daim yanında olan ve 'Birlikte daha kuvvetliyiz' sloganına hayat veren kulübümüzün gerçek sahibi taraftarlarımıza şükran borçluyuz. Bu zor süreçte bizleri yalnız bırakmayan, terinin son damlasına kadar savaşmayı kabul ederek parkeye çıkan tüm oyuncularımıza, kulübü ne pahasına olursa olsun sahiplenen teknik heyetimize ve idari çalışanlarımıza bu kulübün kapılarının sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini isteriz. Bu vesileyle zor günlerimizde karakterlerini ortaya koyan bu büyük ailenin tüm fertlerine önümüzdeki sezon için kontrat sunulacağını ve onlarla birlikte yola devam etmek istediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Muratbey Uşak ve Yeşilgiresun Belediyespor takımlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Hopikoğlu, Süper Lig'e yükselen Türk Telekom'a da başarı diledi.