TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyu sahaya sürdü.

Çalımbay, geçen hafta ligde Kasımpaşa deplasmanında 3-0 galip gelen kadroda görev alan isimlerden 9'una forma vermedi. Karadeniz ekibinde, Kasımpaşa maçında kadroda olan oyunculardan Tomas Hubocan ve Mas, kupa mücadelesinde ilk 11'de yer aldı.

Deneyimli teknik adam, Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak, Kucka, Uğur Demirok, Okay Yokuşlu ve Olcay Şahan'ı maç kadrosuna almazken sakatlıkları bulunan Durica ve Mustafa Akbaş da forma giyemedi.

Trabzonspor'da altyapıdan sözleşme imzalanarak profesyonel yapılan 19 yaşındaki stoper Hüseyin Türkmen ilk kez A takımda forma giydi.


- Sosa, 4 maç sonra


Trabzonspor'da en son ligin 12. haftasında Osmanlıspor ile oynanan maçta forma giyen ve sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan uzak kalan Jose Sosa, 4 maç sonra formasına kavuştu.

Ligde Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5. tur ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyen Sosa, rövanş karşılaşmasında ilk 11'de görev aldı.


- Tribünler boş kaldı


Trabzonsporlu taraftarlar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına ilgi göstermedi.

Tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, maça gelen bordo-mavili taraftarlar ise karşılaşma öncesi futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Az sayıda konuk ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yer alarak takımlarına destek verdi.