TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Galatasaray'ı ağırlayacak.

Medical Park Stadı'nda 21.45'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan elde eden bordo-mavililer, namağlup lider Galatasaray'ı sahasında yenerek zirve yarışında iddiasını ortaya koymak istiyor.


- Muhtemel 11


Trabzonspor'da hafta içerisinde yapılan antrenmanda sakatlanan Toure'nin, bu maçta forma giyme şansının zor olduğu ve teknik direktör Ünal Karaman'ın bu oyuncunun yerine stoperde Mustafa Akbaş'a görev vereceği öğrenildi.

Yine antrenmanda ayağında ağrı hisseden ve riske edilmeyen Abdülkadir Ömür ile Sosa'nın oynama ihtimallerinin ise yüksek olduğu kaydedildi.

Karadeniz ekibinin Galatasaray karşısına, Onur Recep Kıvrak, Pereira, Mustafa Akbaş, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Rodallega 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.


- Gol umudu Rodallega


Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın sakatlığında forma şansı bulan Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega, zorlu karşılaşmada bordo-mavili takımın gol silahı olacak.

Ligin ilk 3 haftasında rakip fileleri 3 kez havalandırarak, Karadeniz ekibinin en golcü oyuncusu olan Kolombiyalı futbolcu, bu kez sarı-kırmızılı takım karşısında skor bulmaya çalışacak.


- Yeni stadında kazanıyor


Trabzonspor, 18 Aralık 2016'da açılışı gerçekleştirilen Medical Park Stadı'nda rakibi karşısında 2 lig maçını da kayıpsız tamamladı.

Karadeniz ekibi, rakibini 2016-2017 sezonunda 2-0, 2017-2018 sezonunda da 2-1'lik sonuçlarla mağlup etmeyi başarırken, yarın 3'te 3 yapmaya çalışacak.

Bordo-mavili oyuncu Yusuf Yazıcı, Galatasaray'a karşı iç sahada oynanan bu iki karşılaşmada da rakip fileleri boş geçmedi. Yazıcı, iki karşılaşmada attığı 1'er gollerle, takımının 3 puan kazanmasında önemli rol oynadı.


- Yönetim ve Karaman'ın ilk büyük maçı


Trabzonspor'da 8 Nisan 2017'de başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu döneminde bordo-mavili takım, ilk büyük maçına çıkacak.

Ağaoğlu yönetimi döneminde 10'uncu lig maçını oynayacak Karadeniz ekibi, en önemli sınavını Galatasaray karşısında verecek.

Trabzonspor'da sezon başı göreve getirilen teknik direktör Ünal Karaman da Galatasaray maçıyla ilk büyük karşılaşmasında görev yapacak.