ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Şefik Öz, 2018-2019 sezonunda hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'de kalmak olduğunu bildirdi.

Asbaşkan Öz, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın yarın kamp için Erzurum'a gideceğini ancak Brezilyalı oyuncuların önceki teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı plana göre biletlerini aldıkları için henüz takıma katılamadığını belirtti.

Brezilyalı futbolcuların 2-3 günlük bir gecikmeyle takıma katılacağını dile getiren Öz, şöyle konuştu:

"Sol bek arayışlarımız devam ediyor. Görüşmelerimizin devam ettiği yabancı bir futbolcu adayımız var. Yakın zamanda netleşir. Sol ön kanat mevkisi için görüştüğümüz isimler var. Bugün transfer komitemiz toplanacak ve bunlarla ilgili bütçe vesaire gibi konuları konuşacağız. Ayrıca mevcut sporcularımızla ilgili ödenmesi gereken tutarlar var. Bunları bir an önce kapatmamız gerekiyor ki geçen seneki ligde kalmamız, bu karakterli oyuncularımız sayesinde oldu. Dolayısıyla önceliğimiz onlara olan ödemelerimizi bir an önce yapmak."


- "Mümkün olduğu kadar ekonomik davranacağız"


Şefik Öz, Antalya'ya ve Antalyaspor'a gelmek isteyen çok sayıda sporcunun olduğunu vurgulayarak, bu geniş yelpaze arasından değerlendirme yapacaklarını aktardı.

Transferlerle ilgili teknik direktör Bülent Korkmaz'la sürekli görüşme halinde olduklarını kaydeden Öz, "Anlaşmak üzere olduğumuz oyunculardan biri de şu anda Dünya Kupası maçlarında forma giyiyor. Tüm hedefimiz ligde kalmak. Çünkü tasarruf edilmesi gereken bir döneme giriyoruz. Dövizin durumu da etkiliyor. Bakıldığında çok sönük bir transfer piyasası şu an görülüyor. Mümkün olduğu kadar ekonomik davranacağız." ifadelerini kullandı.