YALOVA (AA) - 25 Yaş Altı Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Abdullah Bayram, Fransa'nın Bordeaux kentinde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Abdullah Bayram, ay-yıldızlıların 31 Ekim-4 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek şampiyonanın hazırlıkları kapsamında 90. Yıl Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanda AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kampın çok verimli geçtiğini dile getiren Bayram, "Şampiyonaya hazırlanıyoruz. Birçok takımdan sporcular var. İyi bir şekilde kamp yapıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz şampiyonada çok iyi dereceler almak, inşallah bunu yapacağız. İlk 3'e girebilmek hedefindeyiz. Onun için de burada sıkı bir kamp dönemi yaşıyoruz." diye konuştu.

Takım kaptanı Rabia Akyürek de hazırlıkların çok iyi gittiğini belirterek, "Takım olarak birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Şu ana kadar çok iyi anlaşıyoruz. Eksiklerimiz tabii ki var ama bunlar aşılmayacak anlamına gelmiyor. İnşallah şampiyonaya kadar tamamen hazır olacağız." ifadelerini kullandı.

Milliler, şampiyonanın hazırlıkları kapsamında akşam saatlerinde Abdullah Bayram gözetiminde antrenman gerçekleştirdi. Ay-yıldızlılar, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yandan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç da antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek, oyunculara başarılar diledi.