ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentin Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımları Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor'a destek çağrısında bulundu.

Vali Karaoğlu, Antalya Valiliğinin sosyal medya hesabından, Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor atkılarıyla bir video paylaştı.

Kentin iki takımla Spor Toto Süper Lig'de temsil edildiğini hatırlatan Karaloğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Hem Antalyaspor'umuz hem Alanyaspor'umuzun ligde yoluna devam etmesi gerekir. Bu iki takımımızın ligde yoluna devam edebilmesi için şehrimiz, her iki takımımızı da gönülden desteklemeli. Futbolcularımızın yanında oluğumuzu ifade etmemiz lazım. Antalya, bir turizm şehri. Antalya, Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi. Bizim şehrimizin Süper Lig'de iki takımla temsil edilebiliyor olması, şehir markamız açısından da çok değerli. Bu şehrin ekmek teknesi olan turizm açısından da çok önemli. İlin valisi olarak bütün şehrimizi kalan maçlarda iki takımımızı da desteklemeye davet ediyorum. Takımlarımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, her iki takımımız da Süper Lig'de yoluna devam edecektir."