GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında 9 Mayıs Çarşamba günü Darüşşafaka'yı konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, rakipleri karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak parkeden galip ayrılmayı hedeflediklerini bildirdi.

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Trabzonspor'a 100-95 mağlup olduklarını ve ligde kalma ümitlerini son iki maça bıraktıklarını belirtti.

Ligin 29. haftasında Darüşşafaka'yı ağırlayacaklarını anımsatan Güneş, parkeden mutlu ayrılarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini aktardı.

Güneş, bu sezon iç saha maçlarında taraftarın da desteğiyle önemli galibiyetlere imza attıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Darüşşafaka maçı, ligde tutunmamız adına çok kritik. Kendi evimizdeki Galatasaray ve Anadolu Efes maçlarını taraftarlarımızın desteğiyle kazandık. Darüşşafaka müsabakasında her zamankinden daha fazla taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Çünkü bu maçı kazandığımız takdirde ligde kalma adına çok büyük bir adım atmış olacağız. Darüşşafaka maçına tüm Giresunluları davet ediyoruz."