TRABZON (AA) - Zağnosspor Kadın Hentbol Takımı, Challenge Kupası son 16 turu rövanşında yarın Sırbistan'ın ZORK Jagodina takımını konuk edecek.

Zağnosspor Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmandaki ilk maçı 34-24 kazanarak avantaj sağladıklarını, bu avantajı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Telafisi mümkün olmayan bu tür maçlarda ciddiyetin önem taşıdığını ifade eden Baş, "Maçı oldukça ciddiye alıyoruz ve son derece motive olmuş durumdayız. Galip gelip seyircimizle kolbastı oynamak istiyoruz. Trabzon'u Avrupa'da temsil etmek ve Türk bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak için her şeyi ortaya koyacağız." diye konuştu.

Baş, taraftar desteğinin önemine dikkati çekerek, "Gencinden yaşlısına bütün sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz. Giriş için hiçbir ücret veya bilet talep etmiyoruz. Yalnızca tribünde olup bizi desteklemelerini istiyoruz. Seyircimizin desteğini arkamıza alarak turu Trabzon'da bırakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak maç yarın saat 15.00'te başlayacak.