Karabük Adliyesi'nde 1 yıldır infaz hakimi olarak görev yapan Ekrem Er (47) korona virüse yakalandı. Evli ve 2 çocuk babası hakim Er, beşinci gün sonunda karantinada olduğu evinde gece aniden fenalaştı.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Er, sabah saatlerinde korona virüse bağlı kalp zarı iltihabından dolayı geçirdiği kalp krizi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aşı olmadığı öğrenilen Er'in ölümü, görev yaptığı adliyede ve kentte üzüntüye neden oldu.

Türk bayrağına sarılı Er'in cenazesi, görev yaptığı Karabük Adliyesi'nin önüne getirildi. Burada düzenlenen törene Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ve adliye personeli katıldı.

Meslektaşları ve adliye çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı törende konuşan Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, Ekrem Er'in üniversite yıllarından arkadaşı olduğunu ifade ederek, "Özel hayatında ve meslek hayatında olsun, çalışkanlığıyla, titizliğiyle, vicdanı ile hareket eden birisi olarak hep gözümüzün önündedir. İyi insanlar bizden önce yola çıktı" dedi.

Cenazesi törenin ardından Er'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Bolu'nun Göynük ilçesine götürüldü.