Bir süredir Diyarbakır'daki hastanede tedavi gören Mardin Hâkimi Nagihan Sel, hayatını kaybetti.

Cenazesi Diyarbakır'dan Yozgat'ın Çayıralan ilçesine getirilen Sel, için öğle vakti Aşağı Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Sel, gözyaşları arasında ilçe mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Hakim Sel'in yakınları, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş, Çayıralan Cumhuriyet Savcısı Serkan Yıldırım ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Nagihan Sel, cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi.

HSK'DAN TAZİYE MESAJI

Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından Mardin Hâkimi Nagihan Sel'in vefatı nedeniyle yayımlanan taziye mesajında; "Mardin Hâkimi Sayın Nagihan SEL'in vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

HSK Birinci Daire Başkanı Halil Koç, hayatını kaybeden Mardin Hakimi Nagihan Sel’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Koç, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Meslektaşımız, Mardin Hakimi Nagihan Sel’in vefat ettiğini üzüntü ile öğrendik. Vefat eden meslektaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin” ifadelerine yer verdi.