Bülent CİVANOĞLU - Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

Kardeşi Mehmet Öcalan ile önceki gün yarım saat süren bayram görüşmesi yapan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı, bugün de dört avukatı ziyaret etti.

Bayram nedeniyle açık görüş hakkını önceki gün kullanıp, kardeşi Mehmet Öcalan ile görüşen teröristbaşı Öcalan'ı bugün de dört avukatı ziyaret etti.
Öcalan'ın avukatları Şaziye Önder, Muhti Öztütün, Şakir Demir ve Ömer Güneş, sabah saatlerinde İmralı'ya gitmek için özel bir araçla Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi. Üst araması için güvenlik noktasına alınan avukatlar, ardından jandarmaya ait minibüsle adaya ulaşımın sağlandığı Gemport limanına götürüldü. Avukatlar, buradan Tuzla gemisi ile İmralı'ya hareket etti. Avukatların yanında her zaman olduğu gibi gazete ve dergi vardı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in istifa edeceği iddialarının yapıldığı günlerde Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesi, teröristbaşının vereceği mesajlar açısından da oldukça önem atfedilen bir görüşme olarak görülüyor. Öcalan'ın vereceği tepki merakla bekleniyor.