Olay, saat 04.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi Kıraç Sokak’taki Doğanay Apartmanı’nda nişanlısıyla birlikte kalan Fatih Demir’e ait 2'nci kattaki dairede meydana geldi. Film CD’si dükkanı bulanan Fatih Demir, nişanlısı evde kendisini beklerken, akşam işyerini kapattıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte gezdi ve eve geç geldi. Buna öfkelenen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Gamze Kabasakal, nişanlısıyla tartışmaya başladı.

İddiaya göre tartışma sırasında kendini kaybeden Gamze Kabasakal, mutfak balkonuna koşarak atladı. 6 metre yükseklikten kafa üstü beton zemine düşerek ağır yaralanan Gamze Kabasakal, nişanlısı tarafından otomobile konularak İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Gamze Kabasakal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hastaneye gelen polisler sinir krizi geçiren Fatih Demir’i sakinleştirmekte güçlük çekti.

Gamze Kabasakal’ın cesedi Köroğlu Devlet Hastanesi morguna götürülmek üzere sedyeyle ambulansa taşınırken, Fatih Demir, “Gamze ne olur ölme. 1 ay sonra evlenecektik. Yarın düğün davetiyelerini dağıtacaktık. Sana bir şey olursa ben de ölürüm” diyerek ağladı.

Fatih Demir sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü. Fatih Demir ve Gamze Kabasakal’ın, 3 Temmuz’da nikah günü aldıkları öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)