TEVKİL/BİLİRKİŞİ iki modülün bir arada kullanıldığı AvAssist uygulaması, avukatların birbirleri ile yardımlaştığı ve gerçek zamanlı olarak bilgi aktardığı bir sistemdir. Tevkil modülü aracılığıyla Avukatlar, il dışı işlemleri için meslektaşlarından yardım alarak işlerini yürütebilmektedirler.

AvAssist Büyük DİJİTAL Değişimi Başlattı…

Hukuki süreçte Bilirkisilere ulaşmakta zorlanan ve avukatların bulundukları yerden diğer illerdeki işlemleri yaparken birbirine ihtiyacını fark eden AvAssit ortakları, bu ihtiyaçları en pratik şekilde çözmeye yönelik adımlar attılar ve dijital değişime uyum sağlayan ADVİSOR LTD. şirketi aracılığıyla hayata geçirilen AvAssist uygulamasini geliştirdiler. Bu uygulama zamandan tasarruf sağlarken, hata paylarını minimize ederek, yüksek kullanıcı memnuniyeti ve daha yüksek hizmet kalitesi imkanı sunmaktadır. 

Türkiye’de alanında ilk ve tek uygulama olan “AvAssist; Avukat Dayanışma ve Yardımlaşma / Bilirkişi Destek” uygulamasını indirip profil oluşturarak; Avukatlar kısa sürede bağımsız, tarafsız, seçkin doğru ve güvenilir hizmetten destek alabilecekler. ❝Adalet sistemi işleyişi içerisinde avukatlar ve hukuk büroları, bilimsel, tarafsız, etik raporlara gereksinim duyarlar. AvAssist Bilirkişi Modülü, Bilirkişiler ile Avukatlar arasında uygulama üzerinden etkili iletişim kurulmasını sağlayarak, sonuçların en iyi şekilde alınmasını sağlar. ❞

AvAssist‘ te yer alan Bilirkişi/Danışman/Uzman modülü; hukuki konuları tüm yönleri ile ele alan, adli, idari, hukuki ve ticari davaları çözüm odaklı bakış açısı ile değerlendiren, farklı hukuk ve teknik alanlarda uzmanlaşmış tecrübeli ekibin yanı sıra, önde gelen Uzman Akademisyenlerle, seçkin ve en üst kalitede hizmet veren avukat destek modülüdür.

AvAssist sayesinde;

"Kullanıcılar işlerini her yere taşıyabilecek ve tek tuş ile Avukatlar meslektaşlarına ve Bilirkişilere ulaşabilecekler."

Avukatların; “BİLİRKİŞİ” modülü aracılığıyla Bilirkişi, Danışman ve Uzman’ lardan aldıkları Özel Bilirkişi mobil hizmeti olan AvAssist; Türkiye’de yeni bir sektörün kapılarını açan, alanında İlk ve Tek olmakla gurur duyan, davacı ve davalı tarafın haklılıklarını ispat ve açıklamalarını kuvvetlendirmek amacıyla  hayata geçirilmiş bir projedir. Dürüst, bağımsız, tarafsız, yetkin Bilirkişilerce raporlar hazırlanmakta olup, çalışmalarda etik kurallara bağlılık, gizlilik ve uzmanlık alanının gerektirdiği teknik ve bilimselliğin uygulanması temel prensiplerdendir. Bilirkişilik verilen tüm alanlarda güvenilir, danışan odaklı ve kaliteli hizmet veren, danışan ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanabilmesi ilkesini benimseyen, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmeti vermek amacıyla kurulan AvAssist, raporlarda kalite ve titizliği ön planda tutarak, zamanında ve eksiksiz özel bilirkişi raporu vermektedir. Ekibin çok değerli Bilirkişi/Danışman/Uzman Kadroları gerek ülkemizde ve gerekse de uluslararası birçok projede deneyim edinmiş; denetim, değerlendirme ve danışmanlık alanında yetkinliklerini geliştirmiş ve ispat etmişlerdir. 

AvAssist-Güvenli Destek

https://avassist.com.tr

https://apps.apple.com/tr/app/avassist/id6448342216?l=tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advisor.avassist

https://instagram.com/tevkilbilirkisi

https://twitter.com/AvAssist

https://www.facebook.com/AvAssist Tevkilbilirkişi

https://www.linkedin.com/AvAssist

https://www.tiktok.com/AvAssist