18 Mayıs 2012 Cuma

KADIN AVUKATLAR KURULTAYI

Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 11. Olağan Genel Üye toplantısında yapılması kararlaştırılan ‘1. Kadın Avukatlar Kurultayı’ 21-22 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Kurultaya hazırlık çalışmaları çerçevesinde kadın avukatlar için bir anket düzenlendi.

03 Şubat 2012 Cuma 11:24
KADIN AVUKATLAR KURULTAYI
TÜBAKKOM üyesi tüm baroların Kadın Hakları Komisyonları ya da Merkezlerince dağıtımı yapılan anket formlarının 10 Şubat 2012 tarihine kadar doldurulması gerekiyor. Elde edilen anket formları TÜBAKKOM dönem sözcülüğüne gönderilecek ve kurultay çalışmaları içi veri olacak. 
Kadın avukatlar, söz konusu formlara internet sitelerinde, adliye baro odalarında erişip doldurabilir ve doldurulan formları kadinhaklarimerkezi@istanbulbarosu.org.tr  adresine gönderebilir ya da 0212 292 01 17  nolu hatta fakslayabilirler. 
 
ANKET FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Okur Profili Anketi. LÜTFEN MESLEĞİNİZİ BELİRTİR MİSİNİZ?

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV