Türkiye Politika ve Araştırma Merkezi (Research Turkey), tüm üniversite öğrencileri, mezunları ve profesyoneller için bu yaz benzeri görülmemiş bir Yaz Okulu fırsatı düzenleyecektir. Research Turkey Academi’nin 2015 Yaz Okulu programı size Londra’nın en iyi üniversitelerinde birinci sınıf eğitim bir eğitim şansı sunuyor. Her yıl milyonlarca öğrencinin başvurduğu üniversiteler bu yıl Ağustos ayında sizlere kapılarını açıyor. Yaz Okulumuz boyunca, derslerin yanısıra Londra’yı turistik aktiviteler ve de tarihi kurumların alanınıza özel rehberli turlarıyla çok yakından tanıyacaksınız.

Londra’nın en iyi üniversiteleri ve öğretim üyeleri, bu emsalsiz tecrübede kendilerine katılmanızı bekliyor. Türünün tek örneği olan programlarımız, 4 ana alanda her program dahilinde 4 ders olacak şekilde sizin için dizayn edildi. Programımız boyunca Londra’da öğrenci olmayı tam olarak deneyimleyebilecek ve burada tanışacağınız öğretim üyeleri ve profesyonellerle çevrenizi genişleteceksiniz. Program sırasında edineceğiz bilgiler ve geliştireceğiniz yetenekleriniz, sonunda edineceğiz sertifika ile birlikte kariyer gelişiminize büyük katkı sağlayacak.

Dört farklı alanda programlardan oluşan Yaz Okulu 2015, Hukuk, İşletme, Ekonomi Politik ve Siyaset Bilimleri alanlarında öğrenim imkanı sunmaktadır. Uluslararası Ticaret Hukuku alanındaki program, uluslararası şirket yönetişimi, bankacılık hukuku, karşılaştırmalı ticaret hukuku, uyuşmazlık ve alternative anlaşmazlık giderme ve uluslararası ticaret ve yatırım hukuku alanlarında dersleri içermektedir. Tamamı İngilizce dilinde yapılacak dersler ve sorumlu öğretim üyeleri ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.


International Corporate Governance & Banking Law – Dr. Dionsiya Katelouzou, King’s College London & Dr. Andromachi Georgosouli, Queen Mary

Comparative Commercial Law (Competition, Contract Law) – Dr. Sara Hourani, Bournemouth University

Arbitration & Alternative Dispute Resolution Law – Dr. Johanna Hoekstra, University of Essex

International Trade & Investment Law – Dr. Tara Van Ho, University of Aarhus &University of Essex

Başvuru koşulları için detaylı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

Başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi almak için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.