ANKARA (A.A) - 
     Buna göre, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına Serdar Çam, Avrupa Birliği Bakanlığı Müşavirliğine Banu Terzioğlu ve İbrahim Kılınç atandı.
     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda müşavirliğe, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Mustafa Apaydın, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Müsteşar Yardımcısı Sıddık Topaloglu, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Çetin getirildi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Mehmet Mustafa Satılmış, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Selçuk Bakkaloğlu, Altyapı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Vedad Gürgen, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Ümit Kaçar, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Osman Öztürk'ün ataması yapıldı.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Bakanlık Müşavirliğine Mert Cevdet Avcılar, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Zonguldak Bölge Müdürlüğüne Edirne Bölge Müdürü İbrahim Albayrak atandı.
     İçişleri Bakanlığı 1. derece kadrolu Mülkiye Başmüfettişliğine Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Erin, Maliye Bakanlığı'nda müşavirliğe Mehmet Tunçak, Vergi Başmüfettişliğine Şükrü Dilaver, Vergi Başmüfettişliklerine de Ebru Kurban, Ersin Başar Ekmekci, Tolga Büyükdeğirmenci, Ömer Köksal ve Mustafa Taşkıran atandı.
     Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne Funda Kocabıyık, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcılığına Haydar Koçaker, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Başmüfettişliğine Nuri Özdemir, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı 1. derece kadrolu başmüfettişliği'ne aynı yer müfettişi Erdoğan Koçkar'ın ataması yapıldı.
     Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine de Mustafa Yılmaz getirildi.