Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Aktif İşadamları Derneği(MAKİAD) Başkanı Suat Sarın'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, ziyarette yaptığı konuşmada, MAKİAD'ın Malatya sanayisi için önemli çalışmalar yaptığını belirtti. MAKİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini anlatan Kutlubay, derneğin büyük bir sorumluluk bilinciyle çalıştığını, sivil toplum kuruluşu olarak yatırımcıların önünü açan önemli faaliyetler yürüttüğünü ifade etti. İş dünyasının da hukuk camiasıyla zaman zaman birlikte çalıştığına işaret eden Kutlubay, sanayicilere kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı.

MAKİAD Başkanı Suat Sarın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Sarın, amaçlarının Malatya'daki işadamlarının karşılaştıkları problemlerin çözümüne yardımcı olmak, iş dünyasına yönelik gelişmeleri yakından takip ederek üyeleriyle paylaşmak olduğunu açıkladı. Üyelerini üretim esaslı yatırımlara yöneltmek ve ürünlerinin dış pazarlara ulaşmasına yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Sarın, "TUSKON'un kurmuş olduğu ticaret köprüleri vesilesiyle Malatyalı üreticilerimizin ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazarlara da gönderdiklerini kaydeden Sarın, çalışmalarımıza dernek olarak devam ediyoruz." dedi.