Fethiye Cumhuriyet Başsavcılğı, adli işlemlerlede yaşanan aksaklıkları gözden geçirmek ve ilgili kurumlarda çalışan personeli eğitmek amacıyla geniş katılımlı bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda; suç ve suçluyla mücadele suçun kapsamı, artan suç oranları ve adli ve sağlık raporu alımındaki sorunlar tartışıldı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ali Necati Taban konferans salonunda düzenlenen toplantıda; açılış konuşması yapan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, amaçlarının daha iyi hizmet sunmak ve aksaklıkları ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti. Fethiye Garnizon ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Akıncı, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak ve Fethiye Baro temsilcisi Sezayi Gökmen ise açılış konuşmasından sonra toplantıda birer sunum yaptılar.

Toplantıya; Fethiye ilçe sınırlarında görevli Polis ve Jandarma birimleri olmak üzere ilgili kolluk birimleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı ilgili birimleri, Fethiye Adliyesi personeli, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı. Adli işlemlerle ilgili yapılan bilgilendirme toplantısında; Suç ve suç oranlarının adliyeye çıkartılmasında görülen eksiklikler ve meydana gelen sıkıntılar, adli raporların alınmasında yaşanan sorunlar, adli raporların hastaneye intikalinde yaşanan problemler konuşulup, çözüm önerileri ele alındı. - Muğla (İHA)