Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan 2011 tarihinde "açık ihale usulü" ile ihalesi yapılan Görele adliye binasının yapımı tamamlandı.

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan 2011 tarihinde "açık ihale usulü" ile ihalesi yapılan Görele adliye binasının yapımı tamamlandı. Daha önce Görele Hükümet Konağı'nda hizmet veren Görele Adliyesi, Görele Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu Aile Sağlığı Merkezi yanında yapılan yeni binasına taşındı. 2011 yılında yapımına başlanan 4 dönüm alan üzerinde yapılan 3 katlı yeni adliye binasında ilk mesai bugün yapıldı.

Görele Adalet Sarayı binası 10 Aralık 2012 tarihi itibarı ile hizmete girdiğini açıklayan AK Partisi Görele ilçe Başkanı Tolga Erener, "Uzun süren uğraşlardan sonra nihayet Görele'mize ve bölgemize yakışan, şehre güzellik katan bir adalet sarayına kavuştuk, inşallah bu yeni binamız ile adliye işleri daha etkin ve verimli olacak. Keza adaletin temsil edildiği bina adaletin saygınlığını göstermelidir. Resmi açılış töreni ileri bir tarihte yapılacak olan Adliye Sarayının yapılmasında emeği geçen başta Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli ve Danıştay üyesi Nizamettin Kalaman'a teşkilatımız ve halkımız adına çok teşekkür ediyoruz. Yeni Adalet Sarayı Görele'mize hayırlı ve Uğurlu olsun" dedi.