ÜNLÜLER İFADE VERECEK
İstanbul Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürüğü ekipleri cep telefonlarına yazılım yükleyerek dinlemeye alan ve internet üzerinde faaliyet gösteren CasusGSM isimli firmayı takibe aldı. Teknik ve fiziki takip yürüten ekipler firmanın yasadışı olarak dinleme yaptığını belirledi.

Teknik takipte aralarında ünlü işadamları ve sanat dünyasından isimlerin de bulunduğu kişilerin özellikle 'eşler tarafından aldatılma' konusunda  şirkete başvurduğu tespit edildi.

Yazılımcı Korkmaz'ın telefonlara casus yazılım yükledikten sonra kendisine başvuran kişiye ses dosyalarının elektronik posta olarak gönderildiği belirlendi. Casus GSM'den faydalanan aralarında işadamı, sanat ve futbol dünyasından ünlü isimlerin de bulunduğu 200 kişinin ifade vereceği öğrenildi.

HER DERDE DEVA!
CASUSGSM internet sitesindesinde telefon dinleme konusundaki 8 yıllık tecrübe anlatılarak, bunun faydaları şöyle sıralanmış: 'Casus telefon evlilik öncesi birçok kişinin eşini tanımasına yardımcı olmuştur.

Personeli ve ortağı tarafından dolandırılanların gerçekleri görmesine yardımcı olmuştur. Ailelerin, çocuklarını kötü arkadaş ortamından uzak tutmasında yardımcı olmuştur.

CASUSGSM internet sitesindesinde telefon dinleme konusundaki 8 yıllık tecrübe anlatılarak, bunun faydaları şöyle sıralanmış: 'Casus telefon evlilik öncesi birçok kişinin eşini tanımasına yardımcı olmuştur. Personeli ve ortağı tarafından dolandırılanların gerçekleri görmesine yardımcı olmuştur. Ailelerin, çocuklarını kötü arkadaş ortamından uzak tutmasında yardımcı olmuştur.'




AKŞAM