Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Trabzonlular Derneği Başkanı ve yönetimi Baro Başkanlığı'na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretlerde konuşan Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, "İnsan Haklarının gelişmesi için tüm STK'lar ve kurumlarla ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu, dernek yönetimiyle birlikte Recep Hacıeyüpoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Ahmet Tufan Demircioğlu, "Baronun önümüzdeki dönemde önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Göreve gelen Baro Başkanımız Sayın Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetimini başta insan hakları olmak üzere şehrimizdeki hukuk sisteminin daha da gelişmesine olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Dernek olarak bu noktada her zaman Baromuzun yanındayız. Bu vesileyle Sakarya Barosunun yeni başkanı ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Baronun çalışmaları hakkında Trabzonlular Derneği'ne bilgiler verdi. Hacıeyüpoğlu, "İnsan Haklarının gelişmesi için tüm STK'lar ve kurumlarla ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu Baro Başkanına ziyaret anısına çini tabak hediye etti.

Daha sonra ziyarete gelen Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da Recep Hacıeyüpoğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Baro ile birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini belirttiler.

Hacıeyüpoğlu da ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ederken, "Önümüzdeki dönemde belediyelerle birlikte ortaklaşa önemli çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi. - Sakarya



İHA