İZMİR (İHA) -  14 yaşındaki E.B. isimli kız ile İ.B.'nin sevgili olduğu, olay günü İ.B.'nin babasının çalıştığı bir çiftlikte kız ile zorla ilişkiye girdiği öğrenildi. E.B.'nin alınan doktor raporunda cinsel birleşmenin olduğu belirlendi. İfadesinde suçunu itiraf eden İ.B. nöbetçi mahkeme tarafından 'çocukla zorla ilişkiye girme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kızının kaçırıldığını
öğrenen babanın ihbarıyla olayın aydınlandığı belirtildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Sevgili oldukları öğrenilen İ.B. ile E.B., önceki gün motosiklet ile gezmeye çıktılar. Bir süre sonra ilçe merkezinden uzaklaşmaya başladıkları sırada E.B. korktu ve geriye dönmek istedi. Ancak İ.B. durmadı. Bir süre sonra polis bölgesinde bulunan İ.B.'nin babasının çalıştığı çiftliğe giden ikili, burada yemek yedi. Daha sonra İ.B., 14 yaşındaki E.B. ile cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. Ancak bunu kabul etmeyen E.B. direnince İ.B., çocuk yaştaki kızın zorla ırzına geçti. Daha sonra İ.B., babası E.B.'yi arayarak durumu anlattı. Baba E.B. ise oğluna para getireceğini söyledi ve İzmir'e kaçmaları yönünde tavsiye verdi.

Kızının eve gelmemesinden şüphelenen E.B.'nin babası, durumu jandarmaya bildirdi ve arkadaşlık ettiği İ.B.'nin ismini verdi. Harekete geçen jandarma, İ.B.'nin evine gitti. Ancak babası evde olmadığını söyleyerek yalan beyan verdi. Daha sonra kaçma hazırlığında bulunan kız ile oğlan kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan İ.B., jandarmada ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 14 yaşındaki küçük kızın alınan doktor raporunda tecavüze uğradığı kanıtlandı.

İ.B. ile E.B.'nin 2 ay önce tanıştıkları ortaya çıktı. İ.B.'nin kendisinin 21 yaşında olduğunu, askerden yeni geldiğini ve veteriner hekim olduğunu söylediği öğrenildi.