Törende konuşan Terzioğlu, yönetim kurulu listesini şöyle açıkladı: 

"Başkan Faruk Terzioğlu. Başkan Yardımcısı Nesrullah Avar. Genel Sekreter Tuba Yılmaz. Sayman İbrahim Küçükoğlu. Üyeler; Ferhat Yıldırım, Mehmet Ali Sari, Osman Akın, Mesut Öner, Hakan Dişkeser, Gökhan Büyüksoy, Tekin Koçak. Disiplin Kurulu Başkan Tevfik Haktan Avnik. Üyeler; Tuncay Kılınboz, Halit Çelik, Ertan Yüksel, Kemal Özdoğan. Denetleme Kurulu; Mesut Akgün, Ahmet Kutlu. TBB Delegeleri; Nuri Çiçek, Enver Atasever."

Yönetim kurulu listesinin açıkladıktan sonra konuşmasını sürdüren Terzioğlu, geçmiş dönemlerde yapılan çalışmaların eleştirilmesinin bir anlam ifade etmediğini söyledi.

Terzioğlu, "Bugüne kadar görev alan bütün meslektaşlarıma, başkanlara teşekkür ederim. Hizmetin bir ölçüsü yok. O günün şartları neyse o şartlar ölçüsünde hizmetler yapıldı. Yeni yönetim olarak bundan sonra yapacağımız her çalışma her düşüncenin basında yer alması ve duyurulmasına özen göstereceğiz. Baromuzun daha aktif çalışmasını istiyorsak hepimiz çalışmalıyız. Özellikle genç meslektaşlarımızın desteğiyle Erzurum Barosu'nda önemli çalışmalar yapacağız." dedi.

Daha sonra Mehmet Güzel yeni başkan Faruk Terzioğlu'na görevi teslim etti. Törende, Güzel'e hizmetleri anısına plaket verildi. - Erzurum



İHA