Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Gadem Taş ile hakimler Duygu Akar Taş, Kadriye Akay, Coşkun Gök için Korkuteli Adliyesi personeli tarafından Korkuteli Mantar Evi Resteurantta bir veda gecesi düzenlendi. Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar ile adliye personeli ve avukatların katıldığı gecede duygusal anlar yaşandı.

Gecede konuşan Cumhuriyet Savcısı İnan Toptimur,"Başsavcısı Gadem Taş, Hakimler Duygu Akar Taş, Kadriye Akay, Coşkun Gök ile birlikte çalışmaktan çok memnunduk. Yaklaşık iki yıl beraber çalıştık arkadaşlarımızla savcılarımızla hakimlerimizle sağ olsunlar çalışkanlıklarıyla beyefendi kişilikleriyle hanımefendilikleriyle gerçekten örnek kişilerdi. Kendileri tayinleri çıktı ve Korkuteli'den ayrılıyorlar. Tesellimiz arkadaşlarımızın istedikleri yerlere gitmeleri. İnşallah orada daha huzurlu, daha mutlu, daha başarılı bir hayat geçirirler. Ben kendilerine Korkuteli'ne yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah biz onları unutmayacağız, onlarda bizi inşallah unutmazlar" dedi.

Eşi hakim Duygu Akar Taş ile birlikte Burdur'a tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Gadem Taş ise,"Korkuteli'ne isteyerek gelmiştik. Burası bizim ilk sıradaki tercihimizdi ve herkesten olumlu şeyler duyarak gelmiştik. Tabi ki olumlu şeyler duymak yetmiyor. Yaşantıda nasıl şeyler yaşadığınız önemli. Korkuteli'de biz hep güzel şeyler yaşadık güzel insanlarla, iyi insanlarla çalışma fırsatını bulduk. Burada hem adliye personelimiz hem hakim, savcı arkadaşlarımız, hem avukat arkadaşlar hepsi son derece değerli saygın insanlar. Korkuteli halkını da biz çok sevdik, çok benimsedik. Hepsine gerçekten samimi olarak söylüyorum çok saygı değer insanlar iyi insanlar olarak gördük ve burada söylendiği gibi bize gelmeden önce söylendiği gibi olumlu bir ortamda çalışma fırsatı bulduk ve huzurlu bir şekilde çalıştık. Çok şükür kötü bir anımız olmadı" diye konuştu.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Gadem Taş ile hakimler Duygu Akar Taş, Kadriye Akay, Coşkun Gök'e plaket verdi.

Plaket töreninin ardından geceye katılanlar müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynayarak eğlendi.