Çorum Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Aile Hukukunda HMK Uygulamaları – İstinaf” konulu meslek içi eğitim semineri TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil Özok’un sorumluluğunda, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan tarafından verildi. Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile aile hakimleri ve avukatların katıldığı seminerde 150 kişiye eğitim hizmeti verildi.

Fotoğraflar için tıklayınız

Kayseri Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlediğimiz “CMK Uygulamaları” konulu meslek içi eğitim semineri, muhteşem bir katılımla gerçekleştirildi. Sorumluluğunu TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rüstem Kadri Septioğlu’nun üstlendiği semineri, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Öksüz, Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem ve Av. Naim Karakaya verdi. Kayseri Barosu Başkanı Av. Cavit Dursun, Yönetim Kurulu üyeleri ve avukatların yanı sıra yargıçların da katıldığı seminerde 1042 kişiye eğitim hizmeti sunuldu.

Fotoğraflar için tıklayınız

Kütahya Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kat Mülkiyeti Hukuku (Kentsel Dönüşüm Uygulamaları), (Engelli Hakları) ” konulu meslek içi eğitim semineri TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. M. Şeref Kısacık’ın sorumluluğunda; Av. Ali Rıza İlgezdi, Av. Figen Erbek ve Av. M. Şeref Kısacık tarafından verildi. Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu seminerde 73 meslektaşımıza eğitim verildi.

Fotoğraflar için tıklayınız