Osmaniye Barosu 8. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Avukat Hamza Tor, seçildi.

Baro Başkanı Avukat Hüseyin Sezgin, adliye binasındaki kongre öncesinde yaptığı konuşmada, 4 dönemdir başkanlık yaptığını, yeni dönem için aday olmadığını belirterek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Osmaniye Barosu Başkanlığı için 191 üyeden 174'ü Hamza Tor, Salim Barutçu ve Ali Sağlam için oy kullandı.

Kongrede 103 oy alan Hamza Tor, Osmaniye Barosu Başkanı seçildi. Diğer adaylardan Salim Barutçu 60 Ali Sağlam ise 10 oy aldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

Baro Başkanı Hamza Tor, kongre sonrasında yaptığı açıklamada, kendisinden önce görev yapan Hüseyin Sezgin ve yönetimine teşekkür etti.

Kongrede şahsına ve yönetim kuruluna verilen desteğe ve güvene layık olmak için çalışacağını kaydeden Tor, "Diğer aday arkadaşlarla birlikte mesleğimizin onuruna yakışır bir seçim süreci yaşadık. Artık kongre geride kaldı. Meslektaşlarımızın hak ve hukukunu korumak adına bundan sonraki süreçte var gücümüzle çalışacağız. Bizlere inanarak güvenenlerin bu güvenini layık olmaya çalışacağız" dedi.

Barolar Birliği Yönetim Kurulunun Osmaniye Barosuna hizmet binası yaptırılması için karar aldığını belirten Tor, "Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte alınan bu karar doğrultusunda hizmet binasının mesleğimize yakışır şekilde yapılması için çalışacağız. Ayrıca Osmaniye Belediyesince baromuza sosyal tesis için Fakıuşağı Mahallesi'nde yer tahsisi yapıldı. Gerek hizmet binası ve gerekse sosyal tesis çalışmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avukat Hamza Tor Başkanlığında oluşan Osmaniye Barosu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Davut Sarı, Hüseyin Gürsoy, Şahan Demir, Banu Kurt Açıkyörük, Mehmet Karakoç, Mehmet Altun, Hasan Göçer



AA