Hâkimler ve Savcılar Kanununun 21. maddesine göre 2 yıllık yükselme sürelerini Aralık 2011 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı hâkim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hâkimlerinin listesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, sürelerini doldurdukları halde bu listede adlarını bulamayanlar ilan tarihinden itibaren 30 gün içinde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna yazılı olarak başvuruda bulunabilecek. Kurul, başvuru yapan hâkim ve savcıların durumlarının yeniden inceleyecek.




24 Şubat 2012 CUMA

Resmî Gazete

Sayı : 28214

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARI

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığından:

2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 21 inci maddesine göre 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Aralık 2011 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı Hâkim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı Hâkimlerinin adlarını belirtir listeler 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 22 nci maddesi gereğince aşağıda gösterilmiştir.

Sürelerini doldurdukları halde bu listede adlarını bulamayanlar ilan tarihinden itibaren otuz gün içinde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna yazılı olarak başvurmak sureti ile durumlarının yeniden incelenmesini isteyebilirler.